top of page

O nama

KRAAK arts & architecture zajedno sa svojim saradnicima pruža usluge kompletnog projektovanja stambenih i poslovnih objekata, kao i uredjenja enterijera i eksterijera. 

 

Tatjana Krak, osnivač KRAAK arts & architecture projektnog biroa, diplomirala je 1996.godine na arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, stekavši zvanje diplomiranog inžnjera arhitekture. Odmah nakon toga se zapošljava u struci i kao odgovorni projektant radi na nizu projekata, kako širom Srbije, tako i u inostranstvu, uključujući i svoj prvi samostalni projekat, stambeno poslovni objekat “Dukat” u Šapcu 2004.godine.

 

Nakon više od dve decenije rada na visoko publikovanim projektima drugih firmi i kompanija, Tatjana se 2009.godine upušta u preduzetničke vode i osniva projektni biro KRart. Od tada, KRart (danas KRAAK arts & architecture d.o.o.) potpisuje niz prestižnih projekata širom Srbije.

 

U našem timu nalaze se kompletno obučeni arhitekti i dizajneri enterijera, posvećeni pružanju najboljih usluga na tržištu. Pored Tatjane Krak, tim broji još 5 arhitekata, kao i veliki broj spoljnih saradnika različitih struka.

Naše usluge obuhvataju:

  • Konsalting – nadgledanje, koordinaciju;

  • Eksterijeri – Privatne kuće, stambeni i poslovni objekti;

  • Enterijeri - Stanovi, kuće, kancelarije, …

 

Naše je da vaše želje pretvorimo u realnost. 

bottom of page